17:17 / E Diele, 12 Korrik 2020

Hoti nuk e përjashton “Gjendjen e Jashtëzakonshme”, ja kur mund të shpallet

Kryeministri i Kosovës nuk e ka përjashtuar shpallejn e Gjendjes së Jashtëzakonshme, pas situatës së krijuar me COVID-19 në Kosovë

Hoti ka deklaruar se çdo të tretën ditë Komiteti për Menaxhimin me COVID-19 mblidhet dhe nëse edhe pas tre ditësh nuk ka përmirësim të situatës, atëherë i të mërkurën do të mësohet nëse do të shpallet gjendja e jashtëzakonshme apo jo.


“Çdo të tretën ditë po e mbledhim komitetin për të vlerësuar gjendjen, duke qenë se javët e fundi është përkeqësuar gjendja. Besojmë që në takimin tjetër do të jemi këtu para jush për të treguar nëse duhet të shkohet në gjendje të jashtëzakonshme”, deklaroi Hoti.

Mos i humb