23:45 / E Premte, 27 Nëntor 2020 / OSH

Hoxhaj “godet” LDK-në dhe VV-në: Koalicioni i shpresës u shndërrua sot në koalicion të grushteve

Kryetari në detyrë i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka komentuar ngjarjet që ndodhën sot në Podujevë në mes të LDK-së dhe VV-së.

Në RTV21, Enver Hoxhaj ka thënë se e vetmja parti politike që ka kandidat serioz për kryetar të komunës së Podujevës

“Ajo që ndodhi sot në ditën e fundit të fushatës në Podujevë, tregoi se koalicioni i shpresës u shndërrua sot në koalicion të grushteve”, ka thënë Hoxhaj.

“E vetmja parti politike që ka kandidat serioz për kryetar të komunës së Podujevës. Personalisht kam qenë në këto 20 vitet e fundit në Podujevë, por këto 3 javët e fundit më shpesh.

Ai ka thënë se Ka folur me shumë qytetarë, bashkë me Naim Fetahun, e cila është paralagje e Prishtinës ka mbetur në një gjendje të mjerueshme, sikur të ishte në vitin 2000.