22:48 / E Martë, 20 Shkurt 2024 / MSH

Hykmete Bajrami thotë se nëpër dyqane në veri dhe pjesë tjera serbët ende paguajnë me dinarë

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami në ”Click” të RTV21 tha se Qeveria Kurti nuk e ka arritur që të ”shtrijë sovranitet në pjesën veriore të Kosovë”.

Ajo shoti se e gjithë kjo çështje është si mbulim i dështimeve të Qeverisë Kurti.

”Jam shumë e sigurt se në katër komunat veriore, edhe në pjesët tjera me shumicë serbe jam e bindur se ka mundësi që transaksionet në dyqanet e lagjes kryhen me dinarë”, tha Bajrami.