23:15 / E Martë, 06 Shkurt 2018

Hyn në lumin e ngrirë, sfidon të ftohtit për të shpëtuar qenin (Video)

Në  botë ka akoma njerëz të mirë që do të ishin në gjendje të rrezikonin vetën për të shpëtuar një jetë.

Këto ditë dimri një burrë ka bërë gjestin domethënës duke sfiduar edhe temperatura e ulëta, transmeton Indeksonline.

Në video shihet se si ky person vetëm në të brendshme kalon në akullin e krijuar mbi lum, e në fund bie në ujë të ngrirë dhe e shpëton një qen nga përmbytja.

Temat: