09:51 / E Mërkurë, 07 Dhjetor 2022 / B O

“I besoja vetëm Zotit, ty dhe vetës.” Ilir Kurtishi emocionohet nga fjalët e pacientës gjatë emisionit

Në Klinikën e Onkologjisë së QKUK-së shumica e pacientëve që trajtohen aty vuajnë nga sëmundjet malinje. Si pasojë, për mjekët e stafin tjetër mbështetës puna me këta pacientë është shumë e ndishme.

Në këtë klinikë ka edhe shumë store sukesi, kur pacientët kanë arritur që ta mposhtin sëmundjen e kancerit.

Në një emission televiziv Onkologu i QKUK-së Ilir Kurtishi është emocionuar gjatë leximit të një letre të një pacienteje të cilën e kishte trajtuar në Klinikën e Onkologjisë.

Kurtishi ka shpjeguar se pacientja fillimisht ishte trajtuar në Shkup, ndërsa më pas e kishte vazhduar trajtimin në Onkologji ku kishte përfunduar me sukses.

Në vazhdim mund ta ndiqni videon: