22:20 / E Diele, 21 Prill 2019

I çuditshëm reagimi i këtij qeni, kur zë me dhëmbë bishtin e tij!

Qeni Max nga Mississippi i Shteteve të Bashkuara, është munduar gjatë që të kapte me dhëmbë bishtin e tij.

Në momentin që e zuri, mbeti aq i habitur sa që nuk dinte çfarë të bënte, andaj doli nga dhoma.

Veprimi tij është pëlqyer shumë nga shfrytëzuesit e rrjeteve sociale, që i kanë shpërndarë pamjet me shpejtësi.

“Sikur dëshiron të thotë, se është i imi dhe askush nuk do ta ketë” ka qenë një pre komenteve të shumta.

Derisa një shikues, ka thënë se ai duket sikur e nxori vetëm përjashta duke e tërhequr për bishti.