19:34 / E Shtunë, 18 Mars 2023 / LB

“I ke hequr thikat”/Ndizet debati, Luizi-Oltës: I kam ruajtur t’i ngul pas shpine

Në debatin e Oltës dhe Luizit është përfshirë gjithashtu Armaldo dhe Qetsori.

Olta dhe Luizi kanë ironizuar njëri tjetrin përgjatë gjithë debatit.

Luizi u shpreh se tashmë “thikat” i ka ruajtur për ‘ t’ia ngulur asaj pas shpine’.