07:27 / E Hënë, 11 Nëntor 2019

Ide për grim vezullues

Grimi vezullues ndonjëherë është zgjedhja e duhur për raste solemne, festa, takime…

Shikoni videon e cila kombinon perishanet dhe grimin për efekt symaceje.

Artistja e grimit, Sakina Mahinwala ka zbuluar disa sekrete të veta dhe rekomandon kombinime të ndryshme të ngjyrave, të cilat duhet patjetër të jenë të harmonizuara me tenin dhe veshjen.

Kushtoni kujdes vizatimit të syve me ngjyrë të gjelbër, gjë që i jep grim plotësues këtij varianti indian të shkëlqimit.

Mos i humb