08:30 / E Martë, 15 Mars 2022 / GF

Ide për t’u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e flokut

Të gjithë kemi frikë nga dekolorimi, edhe pse mund të na pëlqejë floku bjond/platin. Megjithatë, sot, fatmirësisht, ka qindra mënyra e modele për t’i lyer flokët, pa u shndërruar 100%.

Ideja më e sigurt që mbetet është të lyeni flokët, por pa lyer rrënjën. Konsultohuni me parukieren dhe shijet tuaja dhe hidhini një sy modeleve të mëposhtme për më shumë:

#1

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#2

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#3

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#4

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#5

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#6

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#7

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#8

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#9

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#10

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#11

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#12

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#13

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#14

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#15

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e

#16

10+ ide për t'u bërë bjonde, pa lyer rrënjën e