08:19 / E Enjte, 08 Tetor 2020

Ide për t’u dukur bukur në stinën e vjeshtës

Tashmë vjeshta ka trokitur, derisa garderoba duhet “freskuar”.

Rrobat e verës janë larguar, e në vend të tyre, vijnë palltot e fustanet më të trashë.

Por, si duhet kombinuar, dhe çfarë duhet veshur që të jeni më in në këtë stinë, mund të merrni disa rekomandime nga kjo blogere.