11:20 / E Premte, 18 Maj 2018

Ide se si t’i bëjmë të reja bluzat e vjetërsuara

Jemi  mësuar që bluzat sapo të vjetërsohen të  mos i veshim.

Por, ekzistojnë disa mënyra brilante për të rinovuar dhe ricikluar ato, shkrun Indeksonline.

Shikoni më poshtë këtë video.

Temat: