14:14 / E Diele, 19 Janar 2020

Idetë më të bukura për të dekoruar shtëpinë me ngjyrën “Living Coral”

Të arredoni shtëpinë me ngjyrën e vitit Living Coral dhe ta bëni në atë në tendencë është shumë e thjeshtë dhe në fakt mjafton të zgjidhni pëlhurat dhe dekoracionin e përshtatshëm për ambientin e shtëpisë tuaj.

Nuk është aspak e nevojshme te bëni blerje të mëdha apo të ndryshoni mobiliet e mëdha të shtëpisë për ta bërë që të jetë në trend por mjaftojnë disa detaje të vogla të cilat i japin menjëherë shtëpisë tuaj një pamje në tendencë.

Kështu nëse vërtet dëshironi te jeni ne një hap me trendët e sezonit atëherë mund të synoni për perdet e shtëpisë në këtë ngjyrë, tapeti apo mbulesat e divaneve, jastëkët dekorues etj.