07:12 / E Enjte, 04 Janar 2018 / indeksADMonline

Imazhi i parë që shihni në këtë foto zbulon sa i mirë dhe sa djallëzor mund të jeni

Një thënie popullore thotë “Djalli ekziston edhe në personat e urtë” dhe është shumë e vërtetë. Për të zbuluar se çfaë po kalon në mendjen e dikujt, duhet ta njohësh atë person shumë mirë. Akoma më e vështirë është ta kuptosh atë që po ndodh në mendjen e tyre.
Sot ne ju prezantojmë një test të thjeshtë psikologjik që do t’ju bëjë të kuptoni se sa përqind jeni të mirë apo të keq. Shikoje foton dhe lexo më pas karakteristikat lidhur me imazhin e parë që të tërhoqi vëmendjen.

Nëse ke parë kokën e një mashkulli: Brenda teje ke 80% mirësi dhe 20% ligësi. Je një person i ekuilibruar në mënyrë perfekte. Njihesh si një person xhentil, social dhe optimist. Për këto cilësi të duan shumë shokët e tu. Të afërmit e tu mund të mbështeten tek ty në një moment të vështirë. Por në të njëjtën kohë ti di t’u thuash “Jo” për diçka që nuk të pëlqen, ndaj dhe nuk munden të të manipulojnë dot të tjerët.

Nëse ke parë anijen: Je një person 100% i keq. Ose të paktën, kjo është ajo që mendojë të tjerët për ty. Gjithçka ndodh sepse je mësuar t’u thuash të tjerëve të vërtetën dhe mendon se kritikat “e shëndetshme” ndihmojnë në përmirësimin e të tjerëve, por miqtë e tu mund të të urrejnë për këtë gjë.
Je një person i fortë dhe arrini rezultate të shumta, kur punoni vetëm. Keni besim dhe do të korrni shumë suksese në shkollë dhe kjo gjë i mërzit personat ziliqarë.

Nëse ke parë detin: Je një person 100% i mirë. Ke një karakter shumë xhentil dhe përpiqesh të bësh më të mirën për të evituar konfliktet. Je gjithnjë i gatshëm të ndihmosh dhe t’u ofrosh ndihmën tënde personave në nevojë. Mirëpo shpesh, xhentilesa e këtyre personave mund të merret për dobësi nga personat e tjerë.