23:18 / E Shtunë, 25 Maj 2024 / Gj. Sh

Interesante, Ilnisa dhe nëna e Meritonit ngjajnë kaq shumë mes vete!

Ai qe eliminua i pari nga 5 finalistët e BBVA3, ishte Meriton Mjekiqi, duke përfunduar kështu rrugëtimin e nisur në janar.

Pasi doli nga shtëpia, Meritoni pati një takim emocionues me nënën e tij.

Gjatë këtij takimi, ajo çfarë vërejtëm ishte ngjashmëria e saj me Ilnisën, të dashurën e Meritonit.

Ato duken si dy motra.

Ilnisa ishte pjesë e BBVA, ku krijuan një lidhje dashurie me moderatorin nga Kosova, Meritonin.

Nuk dihet se çfarë do të ndodhe me romancën e tyre pas daljes se tij, por kjo gjë mbetet të shihet. /IndeksOnline/