15:04 / E Martë, 11 Qershor 2024 / L K

IPKO-ja sponsorison me krenari Samitin e Ballkanit Perëndimor 2024 në Kosovë

IPKO ka kënaqësinë të njoftoj për sponsorizimin e Samitit të Ballkanit Perëndimor 2024, që po zhvillohet aktualisht në Kosovë. Kjo ngjarje prestigjioze bashkon liderë dhe novatorë nga i gjithë rajoni për të diskutuar dhe bashkëpunuar për çështje kyçe që ndikojnë në Ballkanin Perëndimor, duke nxitur zhvillimin dhe lidhjen rajonale.

Si ofrues kryesor i shërbimeve të telekomunikacionit në Kosovë, IPKO është e përkushtuar për të përmirësuar lidhjen dhe inovacionin në të gjithë rajonin. Sponsorizimi ynë i Samitit të Ballkanit Perëndimor 2024 përputhet me misionin tonë për të lidhur dhe zhvilluar vendet e Ballkanit Perëndimor përmes avancimit teknologjik dhe angazhimit të komunitetit.

Samiti i Ballkanit Perëndimor shërben si një platformë vendimtare për diskutimin e politikave, strategjive ekonomike dhe nismave bashkëpunuese që synojnë përmirësimin e peizazhit socio-ekonomik të rajonit. Duke mbështetur këtë ngjarje, IPKO përforcon përkushtimin e saj jo vetëm për të ofruar shërbime të nivelit të lartë të telekomunikacionit, por edhe për të kontribuar në qëllimet më të gjera të zhvillimit të Ballkanit Perëndimor.

“Në IPKO, ne besojmë në fuqinë e lidhjes për të nxitur përparimin dhe inovacionin,” tha Andras Pali, CEO i IPKO Telecommunications. “Sponsorizimi i Samitit të Ballkanit Perëndimor 2024 është një dëshmi e përkushtimit tonë për zhvillimin e rajonit. Ne jemi krenarë që mbështesim një ngjarje që nxit dialogun, bashkëpunimin dhe rritjen e qëndrueshme.”

Gjatë gjithë samitit, IPKO do të shfaqë zhvillimet e saj më të fundit në teknologjinë e telekomunikacionit, duke theksuar se si këto risi mund të mbështesin zhvillimin dhe lidhjen rajonale. Ne mezi presim të angazhohemi me pjesëmarrësit e samitit dhe të eksplorojmë mundësi të reja për bashkëpunim.

Për më shumë informacion rreth iniciativave të IPKO-së dhe rolit tonë në Samitin e Ballkanit Perëndimor 2024, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit ose kontaktoni ekipin e komunikimit.

IPKO është ofruesi kryesor i shërbimeve të telekomunikacionit në Kosovë, i përkushtuar ndaj avancimit teknologjik dhe mbështetjes së iniciativave të bazuara në komunitet. IPKO ofron një gamë të gjerë shërbimesh me cilësi të lartë, përfshirë telefoninë mobile, internetin, televizionin dhe komunikimet me linjë fikse, duke synuar rritjen e lidhjes dhe inovacionit në të gjithë rajonin.