12:27 / E Martë, 17 Prill 2018

Isa Mustafa pA�r herA� tA� parA� nA� njA� aktivitet publik pas disa muajsh

Kreu i Lidhjes Demokratike tA� KosovA�s Isa Mustafa do tA� marrA� pjesA� nA� njA� aktivitet publik pas disa muajsh qA�ndrimi nA� Gjermani ku u trajtua pA�r shkak tA� disa problemeve shA�ndetA�sore.

Mustafa do tA� marrA� pjesA� nA� KonferencA� e nivelit tA� lartA� ‘Dekada e ardhshme e KosovA�s: Avancimi i Reformave, BashkA�punimi Rajonal dhe Integrimi Evropian’ qA� do tA� mbahet mA� 25 Prill, 2018 nA� PrishtinA�.

Mustafa do tA� jetA� panelist nA� kA�tA� konferencA� ku do tA� flas pA�r a�?Projektimi i dekadA�s sA� ardhshA�m tA� KosovA�s: Arritjeta�?

NA� kA�tA� konferencA� do tA� marrin pjesA� edhe Presidenti i KosovA�s, Kryeministri, Kryeparlamanetari dhe Lideri i VVa��sA� Albin Kurti.

Mustafa A�shtA� kthyer para 10 ditA�sh nA� KosovA� pasi ka qA�ndruar pA�r 3 muaj nA� njA� klinikA� gjermane.

Nuk dihet nA�se nA� ndA�rkohA� kreu i LDK’sA� do tA� shfaqet nA� ndonjA� aktivitet partiak, por deri mA� tani nuk ka asgjA� tA� konfirmuar.