15:43 / E Mërkurë, 12 Qershor 2019

Ish-komandanti Clark një ‘selfie’ me Atifete Jahjagën

Ish-Komandanti Suprem i Forcave Aleate të NATO-s në Europë, Wesley K. Clark po qëndron për vizitë në Kosovë.

Në ditën kur po shënohet ndërhyrja e NATO-së në Kosovë dhe çlirimi i popullit, Clark shfrytëzoi bërë të bërë një selfie me presidenten kosovare, Atifete Jahjaga.

Indeksonline