19:11 / E Martë, 02 Janar 2018

Ismaili: Brenda 2 viteve do të kemi sigurime shëndetësore

Sektori i shëndetësisë u përcoll me shumë sfida dhe probleme gjatë vitit  2017.

Të gjitha këto sipas udhëheqësve të shëndetësisë kanë trashëgim i situatës nga vitet paraprake.

Konsiderojnë se megjithë problemet janë shënuar edhe të arritura.