16:29 / E Hënë, 11 Nëntor 2019

Istogu akuzon Lirinë, “Na bëtë futbollistin për spital”

Istogu pësoi humbje nga Liria 1-0 në Prizren. Nëpërmjet faqes zyrtare në Facebook, klubi i Istogut ka akuzuar Lirinë për “sjellje aspak sportive” dhe mikëprite jo të mirë.

“Troftat” poashtu janë ndarë të pakënaqur me lojën jo korrekte të prizrenasve, pasi dy futbollistë të Istogut mbëtën të lënduar, derisa Selim Bajramaj u desht të shtrihej në spital.

Ky është njoftimi i plotë i Istogut.

Mos i humb