15:44 / E Hënë, 09 Dhjetor 2019 / indeksADMonline

Ja ku mund t’i paguani kreditë që i keni në Monego

Institucioni mikrofinanciar “Monego” nuk do të operojë më në Kosovë.

Por, të gjithë kredimarrësit do të kenë mundësinë dhe obligimin që të shlyejnë kreditë e tyre në vendet përkatëse.

Të gjitha këstet mund të bëhen edhe në BPB, Postën e Kosovës, Western Union dhe Vllesa-CO.

Kërkesat për mbylljen e tërësishmë të kredisë, mund të bëhet në zyrën qëndrore të Monegos.

Kujtojmë që BQK javën e kaluar kishte marrë vendim që Monego dhe Iute Credit të mbyllen tërësisht në Kosovë për shkak se nuk kishin respektuar rregullat e punës duke lëshuar kredi me norma të larta interesi./Indeksonline/