08:25 / E Shtunë, 12 Janar 2019

Ja me çfarë mund të përdorni për tu lyer, funksionon perfekt!

Në rrjetet sociale duket se çdokush me disa mijëra ndjekës është i aftë të krijojë aq zhurmë rreth diçkaje saqë kjo e e fundit të shndërrohet në trend e të ndiqet edhe me nga shume njerez.

Kemi parë njerëz të përhapin makeup-in me perzevativ, me kasën e celularit apo me shollën e këpucës, por kjo nuk do të thotë që gjithçka që qarkullon në rrjet është e aplikueshme apo e rekomandueshme. Përsa i përket grimit, ekspertët janë kundra këtyre taktikave të reja të vlogereve dhe pohojnë se mënyra më e mirë për të aplikuar kremin e pudrës është me gishta. 

Nëse pyesni veten përse,kur të gjithë janë duke përdorur furçat e makeup-it apo sfungjerët, makeuo artistët pohojnë se nxehtësia e mollëzave të gishtave do të bëjë të mundur një përhapje më homogjene të kremit pudër pasi, është kjo nxehtësi që e bën më kremoze përbërjen e kremit apo qoftë dhe buzëkuqit nëse zgjidhni ta aplikoni me gishta.