17:00 / E Enjte, 07 Nëntor 2019

Ja pse prindërit duhet të kalojnë më pak kohë në telefon

Një person mesatar në SHBA kalon rreth 3 orë në telefon. Psikologët madje thonë se familjet tani kalojnë më pak kohë me fëmijët e tyre.

Prindërit po sakrifikojnë kohën e çmuar për të komunikuar në internet mirëpo në fund janë fëmijët ata që po vuajnë pasojat.

Këto janë disa nga arsyet se pse prindërit duhet të kalojnë më pak kohë në telefon:

Fëmijët mund të kenë probleme në zhvillimin shoqëror.

Fëmijët zemërohen dhe sillen keq.

Nuk i shohin prindërit e tyre si shembuj të mirë.

Lëndohen për shkak të mungesës së vëmendjes nga prindërit e tyre.

Bëhen më pasivë./Indeksonline/.