75 Mall Live Search
15:16 / E Premte, 15 Shtator 2023 / L K

Ja sa ditë duhet të punosh në Zvicër për të blerë iPhone 15

Indeksi i iPhone 2023 tregon se sa shumë duhet të punojnë banorët e vendeve të ndryshme për të blerë iPhone të ri. Kjo analiza krahason pagat mesatare të shteteve dhe çmimet lokale të iPhone 15.

Zvicra zë vendin e parë bazuar në të ardhurat aktuale, shkruan Indeksonline.

Kjo do të thotë se daja, vëllau, motra, prindërit, apo bashkëshorti juaj duhej të punoj vetëm 4 ditë në muaj në Zvicër që të iu gëzoj më iPhone 15.

Amerika zë vendin e dytë me 5.2 ditë pune për të blerë iPhonin e ri, para Australisë, Singaporit e Danimarkës. Turqia qëndron më së keqi në këtë aspekt.

Për të siguruar një iPhone 15, në Turqi duhet të punosh më shumë se 4 muaj, bazuar në të ardhurat mujore./Indeksonline/