13:39 / E Enjte, 07 Nëntor 2019

Ja si mund t’i stiloni flokët e shkurtër për të ndryshuar pamjen

Shumë herë mund të jeni ndier në dilemë se çfarë të bëni me flokët e shkurtra pasi gjatësia e tyre modeste nuk ju lë shumë hapësirë për stilim.

Mirëpo ka shpresa edhe për flokët e shkurtër, ju mund të frymëzoheni nga disa ide të thjeshta dhe mund të arrini ta ndryshoni pamjen mjaftë shpesh.