22:00 / E Mërkurë, 12 Dhjetor 2018

Jakup Krasniqi shpërndanë foto interesante nga arkiva

Kryetari i Këshillit Kombëtar, në Nismën Socialdemokrate, Jakup Krasniqi ka falënderuar të gjithë ata që mbështetën çlirimin e Kosovës dhe që sot po mbështesin ndërtimin e ushtrisë.

Ish-zëdhënësi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Krasniqi, poashtu ka publikuar edhe disa fotografi të takimeve të tij zyrtare me figura të njohura të politikës në botë, transmeton Indeksonline.

Takimet në fjalë ishin mbajtur në vende të ndryshme të botës.

Postimi i plotë:

NJË FALENDERIM PËR ATA QË NA MBSHTETEN DJE NË ÇLIRIM E PAVARËSI DHE SOT PO NA MBSHTETIN NË NDËRTIMIN E USHTRISË!

Disa fotografi të takimeve zyrtare.

  1. Bruksel, prill 1999.
    Të tjerat janë takime zyrtare në SHBA, e Kosovë, me zyrtar të lartë të SHBA.
  2. Takimet me zyrtarë të lartë të Britanise së Madhe dhe
  3. Nga takimet zyrtare në PE.

Mos i humb