23:49 / E Mërkurë, 20 Qershor 2018 / indeksADMonline

Jam duke bërë seks me shokun e burrit tim, por jam e tmerruar sepse…

Kam qarë në shpatullën e shokut të burrit tim për jetën time jo të lumtur.

Tani kemi filluar një afër me të dhe me të kam përjetuar seksin më të mirë të jetës sime.
Unë kam shtat vite e martuar me burrin tim. Mendoja se e doja, por nuk e dija se çfarë lloj njeriu është.

Ai ka çdo zakon të keq që mund të ju shkojë në mendje. Ai qëndron jashtë e duhet dhe luan lojëra të fatit me shokët e tij. Ai nuk shqetësohet për asgjë.

Ai është një ngacmues dhe unë jam abuzuar e pafund nga ai. Unë jam me të për hir të vajzës sonë , por ai më bërtet edhe para saj.

Unë nuk kisha me këtë të flisja për këtë çështje, ndërsa e takova shokun e tij një ditë kur dola për blerje. Ai dukej aq i sjellshëm, unë shpërtheva në lot. I tregova çdo detaj të martesës sime me mikun e tij, jemi takuar vazhdimisht me javë të tëra me njëri – tjetrin dhe bëmë marrëdhënie seksuale. Ai sillej me mua ndryshe se burri ime, ishte në çdo kohë pranë meje kur kisha nevojë dhe e kam kuptuar se jam duke i dashuruar në të.

Gruaja e tij e ka braktisur atë para disa viteve, kështu që mund të shkojë në shtëpinë e tij kur do që dua.

Ajo çfarë më shqetëson është se kjo lidhje e jonë e fshehtë mund të zbulohet ndonjë ditë. E di që juanë duke bërë gabim, por më duket që kanë nevojë për lumturi pas aq shumë torturimeve.

Përgjigja e Psikologes:

Kjo aferë e dashurisë duke e mrekullishme duke e parë në kundër vështrimin e martesës suaj, por duhet të gjesh një zgjidhje. Jeta për ty dhe vajzën tënde mund të shkojë në drejtim të keq nëse nuk ndërmerr ndonjë hap.

Burri juaj ndoshta nuk do të abuzojë drejtpërdrejt me vajzën tuaj të vogël, por ajo është dëshmitare gjatë abuzimit në ty, e kjo gjë po dëmton atë.

Nuk duket se burri yt do të ndryshojë. Merre situatën në duart e tua këshillohu se cilat janë hapat të cilat do të mundesh t`i ndërmarrësh dhe ndaju nga ai para se të merr vesh aferën tënde më shokun e tij.