10:39 / E Premte, 27 Maj 2022 / B O

“Jamber” vije nesër në Kosovë

Revolucioni shëndetësor, produkti Jamber do të jetë nesër edhe në Prishtinë.

Produkti që ofron rininë e përhershme do të prezantohet në Kosovë me 28 dhe 29 maj në një konferencë me specialistët më eminent të fushës nga Kosova, Shqipëria dhe më gjerë.

Të shtunën, Jamber do të prezantohet në teori dhe praktikë, ndërsa të dielën do të ketë praktikë mjekësore individuale.