09:15 / E Martë, 28 Maj 2024 / A. M.

Janjeva, qyteza që bashkon shqiptarët, kroatët, romët dhe ashkalinjtë – po “ringjallet”, mësojeni arsyen!

Janjeva është qyteza që gjendet në Komunën e Lipjanit. Në këtë vend banojnë shqiptarët, kroatët, romët dhe ashkëtinjtë

Raportet midis këtyre komuniteteve janë shume të mira.

Për Indeksonline-n ka folur edhe kryetari i qytezës së Janjevës.

Për më shumë ndiqeni pamjet: