14:43 / E Mërkurë, 30 Tetor 2019 / indeksADMonline

Jenniferi me një projekt të ri filmik

Aktorja amerikane Jennifer Aniston, e cila u bë e famshme për serinë televizive “Friends”, tha në Instagram se është duke përgatitur një projekt të ri me gjithë ekipin e aktorëve që kanë luajtur në këtë seri.

Tani për tani, ajo nuk ka dashur të zbulonte se për çfarë projekti bëhet fjalë, por të gjithë presin që me siguri se ka të bëjë me serinë, e cila ende po transmetohet në programet televizive në botë.

Anistoni nuk ka përdorur asnjë rrjet social deri në tetor të këtij viti, dhe kur u regjistrua në Instagram për një orë, ajo ndoqi një milion ndjekës, që është një rekord botëror tani për tani, por edhe konfirmimi më i mirë që “Friends” në të gjithë botën kanë audiencën e tyre.

Lajmi që ajo dhe pesë partnerët e saj nga “Friends” janë duke përgatitur një program që do t’i mbledhë përsëri të gjithë, kanë emocionuar shumë miq të serisë dhe mediat në SHBA mezi presin të zbulojnë se për çfarë projekti bëhet fjalë.