19:48 / E Premte, 08 Nëntor 2019 / indeksADMonline

Jep pak, dhuro një jetë për Eldion Shoshin

Vogëlushi 6 vjeçar nga Peja, Eldion Shoshi ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve.

Ai është diagnostifikuar me sëmundjen e leukemisë. Eldioni është i shtrirë në Spitalin e Prishtinës.

Mjekimi i tij nuk mund të bëhet në Kosovë. Ai duhet të dërgohet në Gjermani.

Familjarët kanë hapur një xhirollogari bankare ku kushdo mund ta ndihmojë që Eldioni të udhëtoj në Gjermani dhe të shërohet.

“Jep pak, dhuro një jetë

për Eldion Shoshi.”

“Mirësia juaj mund të shëroj një jetë.”

“Banka: TEB Sh.a. Prishtinë, Kosove”

“Xhirollogaria: XK05 2031 0000 9522 8014”

“Swift Kod/BIC: TEB KXK PR”

“Përfituesi: Avdyl Shoshi, babai i Eldionit “

Avdyl shoshi,rruga 8 Mai numer 204 ,kashic, banje 31010 istog

049424648

044537568