15:49 / E Hënë, 07 Maj 2018

Jo vetëm për qimet, ja për çfarë mund ta përdorni ndryshe shkumën e rrojës

Nëse keni menduar që shkuma e rrojës së bashkëshortit apo partnerit tuaj ka funksion vetëm të zbusë dhe të ndihmojë në rruajtjen e qimeve të fytyrës së meshkujve e keni shumë gabim.

Ajo ka edhe funksione të tjera, por jo të gjithë i dinë. Më poshtë po ju njohim me disa prej tyre.

Provojeni edhe ju se nuk i dihet, ju vijnë në ndihmë.