00:01 / E Shtunë, 18 Nëntor 2017 / B O

Jon Olsson modifikon Mercedes G500 4X4² me 800 kuajfuqi [Video]

Ajo cfarë do të shihni këtu është njëra nga modelet më ekstreme të G-Class.

Ky model G500 4X4² ka një motor twin-turbo 4.0 litërsh V8 dhe gjeneron 400
kuajfuqi.

Megjithatë, kjo nuk ishte e mjaftueshme për skiatorin profesionist Jon Olsson,
kështu që ai zgjodhi ta modifikonte edhe më tej duke i shtuar +400 kuajfuqi tjera.

Se sa e aftë është kjo makinë me 800 kuajfuqi nën kofano dhe disa modifikime që
vetëm Jon Olsson din t’i bëj, shikoni videon më poshtë. /IndeksOnline/