00:25 / E Enjte, 21 Maj 2020

Ju ndihmon dyfish, shpikja e fundit e maskës mbrojtëse ndaj Covid-19

Janë izraelitët ata që këtë herë kanë ecur edhe një hap më shumë me maskat mbrojtëse ndaj Covid-19. Shumë prej përdoruesve të këtyre maskave u jepet mundësia edhe të ushqehen.

Pa e hequr maskën, njerëzit mund të hanë ushqim në ambientet e jashtme siç janë restorantet apo fast-food-et.

Shpikësit e kësaj maske pretendojnë se ky produkt jo vetëm ul ndjeshëm përhapjen e virusit, por i bën edhe restorantet më pak të rrezikshme ndaj Covid-19.

Mjafton vetëm një buton dhe maska hapet në të çarën e pjesës së përparme për të mundësuar ushqimin.