08:30 / E Hënë, 15 Prill 2024 / L K

Juli drejtuar Romeos: Nuk të do njeri në këtë shtëpi!

Mbrëmjen e sotme, gjatë një diskutimi të zhvilluar mes Romeos dhe Julit, ky i fundit i është drejtuar Romeos se në atë shtëpi askush nuk e do dhe çdo person rreth tij e do për interes!

“Mua më duan njerzit tamam vëlla. S’kishte Rike interes tek unë o shokë! S’e kam nxjerrë asnjëherë tek finalistët, nuk i kam mbajtur kurrë krahun asaj dhe prapë më ka xhan. Kjo është ta kesh xhan robin tamam!”- shprehet Juli.