13:30 / E Premte, 15 Mars 2019

Kafshët e bardha, do habiteni nga pamja e tyre

Është një pamje e rrallë, duke e bërë lëkurën, flokët dhe sytë të kenë pak ose aspak pigment, duke rezultuar në çdo gjë që shfaqet në trup të bardhë.

Ja disa nga kafshët më spektakolare albin që mund të shihni.