23:11 / E Hënë, 15 Prill 2019 / indeksADMonline

Kaltrina Zhushi e diagnostifikuar me sëmundje të rrallë, ka nevojë për ndihmë!

Kaltrina Zhushi është diagnostifikuar me sëmundjen e rrallë të Encephalitis Autoimuna Anti NMDAR.

Kjo sëmundje atakon sistemin nervor dhe vështirëson funksionimin e rregullt të trupit. Kjo sëmundje ka kosto të lartë dhe nuk mund të trajtohet në Kosovë.

Diagnostifikimi i sëmundjes te Kaltrina, është bërë relativisht vonë dhe çdo vonesë në luftë me këtë sëmundje është një ditë e cila rrezikon seriozisht jetën e Kaltrinës.

Prandaj familjet Zhushi dhe Gjonbalaj/ Hasanaj, bashkë me shoqërinë e saj e kanë nisur një kampanjë përmes së cilës synojmë të mbledhim fonde të cilat do të mundësonin sigurimin e terapisë së nevojshme për Kaltrinën.

Për të fituar këtë betejë duhet ndihma e secilit prej jush, kontribuo edhe ti!

Nr.i xhirollogarisë në të cilën mund të kontribuoni është: TEB: 2011000057284166 – Zalbone Zhushi