11:57 / E Hënë, 19 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Kam bërë seks me kushëririn e të dashurit tim në një dark familjare- a duhet t’i tregojë?

I dashur ditarë:

Unë kam qenë me partnerin tim për dy vjet dhe e duam njëri-tjetrin. Unë jam 21 vjeç, ai është 20 vjeç dhe planifikojmë të kalojmë jetët tona së bashku.

Kohët e fundit kemi biseduar për të bërë një hap më tutje, për t’u martuar dhe për të pasur fëmijë.

Për festën e veçantë të prindërve të tij, ku ata e bën një festë të madhe në një pijetore të vendit, kishte shumë për të pirë dhe gjëra po shkonin mirë.

Pastaj i dashuri im tha se pyeste veten, duke vënë në pikëpyetje nëse ne do ishim së bashku 25 vite më vonë, transmeton Indeksonline.

Isha e mërzitur qe kishte dyshime dhe e pyeta pse mendonte se nuk mund të ishim. Ai tha se ishte vetëm shaka dhe të mos isha aq fëmijërore.

Gjërat na dolën nga dora dhe kështu edhe u nervozuam me njëri-tjetrin. Isha pak e pirë. Ai hyri në bar dhe unë shkova jashtë për t’u qetësuar pak. Kushëriri i tij më ndoqi. Ai është 34 vjeç dhe ishte vërtetë i sjellshëm dhe i butë.

Ai më tha të mos u shqetësoja, se shumica e çifteve kanë probleme he mund t’i zgjidhnim ato. Jashtë ishte ftohtë dhe unë fillova të dridhesha. Ai i vuri armët rreth meje për të më ngrohur dhe papritmas u puthëm.

Ne gjetëm një vend të qetë në kopshtin e pijetores larg nga sytë e të tjerëve dhe bëmë seks, por më vonë u ndjeva tmerrësisht keq.

Tani ndihem fajtore dhe mendoj se duhet t’i tregoj të dashurit tim, por kur kam biseduar me kushëririn e tij, ai tha se kjo nuk do të ishte gjë e mirë.

Gruaja e tij e la atë vitin e kaluar sepse ai kishte pasur një marrëdhënie me dikë tjetër, dhe i kishte treguar asaj. Ai tha se ky rrëfim do të shkatërronte të dashurin tim dhe do të mërziste familjen, të cilët më adhurojnë.

Ai tha se do të vriste vetën nëse do të dilte ky sekret, pasi familja e tij do ta urrente atë shumë. Çfarë duhet të bëj?

Përgjigja e psikologes:

Ju duhet të vendosni se çfarë është e drejt për ju dhe marrëdhënien tuaj, pavarësisht shantazhit emocional të kushëririt të tij.

Ne të gjithë mund të bëjmë gabime kur jemi të dehur dhe rrëfimi nuk është gjithnjë i mirë. Do ta lehtësonte ndërgjegjen tuaj, por do të shkatërronte besimin e të dashurit tuaj. Nëse ai nuk mund të të falë, mund ta humbësh./Indeksonline/