17:03 / E Martë, 05 Dhjetor 2023 / k.v

Kapiteni i Javës merr vendim, i jep pushim njërës prej banoreve (VIDEO)

Kapiten i kësaj jave është zgjedhur Lumbardhi.

Ai sot ua ka ndarë punët e shtëpisë të gjithë banorëve të tjerë duke filluar nga kujdesi për mirëmbajtjen e oborrit, dhomës së gjumit, dhomës së ndejës, kuzhinës, lavanderisë dhe banjos.

Lumbardhi e ka mbajtur fjalën e tij që Edona të jetë e liruar prej punëve të shtëpisë.