12:09 / E Martë, 28 Nëntor 2023 / S Z

KASTRATI ju uron Ditën e Flamurit

”Për të gjithë shqiptarët anembanë shprehim urime të përzemërta në këtë Ditë të Madhe, të na gjej gjithmonë e më të bashkuar” – thotë KASTRATI Group.Në këtë ditë feste, KASTRATI është kujdesur të ofroj dhe zbritje në derivate me -8 cent për litër, gjithashtu për çdo kafe po ëmbëlson konsumatorët me bombica falas si dhe po shpërndanë kupona për lojë bowling falas te të gjithë ata që porosisin pica familjare.Urojmë dhe ne krahë KASTRATI Group, Gëzuar 28 nëntori!