16:31 / E Martë, 11 Qershor 2024 / FR

KASTRATI shpërndan derivate falas në Pejë!

KASTRATI shpërndau derivate falas me lojën shpërblyese Mbushe 15 dhe Fito 15 FALAS!

Shpërndarja e derivateve falas u bë në bashkëpunim me emisionin RELOAD rreth orës 16:00 në pikën e KASTRATI në hyrje të Pejës.

Fatlum ishin të gjithë ata që paten mundësin të përfitojnë nga kjo lojë shpërblyese dhe derivatet falas të cilat u shpërndanë nga KASTRATI.

KASTRATI ka njoftuar se më 27 qershor do të bëhet dhe tërheqja e shumë shpërblimeve nga loja me kupona të vlerës mbi 30 euro.

KASTRATI, Lider në cilësi!