16:03 / E Enjte, 15 Mars 2018 / indeksADMonline

KEDS hynë në oborre private dhe pa një arsyetim vendosë orat e rrymës [Video]

KEDS me shumë policë sot ka vendos ora muri në mënyrë të jashtë ligjshme në Podujevë. KEDS dhe Policia e Kosovës nuk kanë një dokument për atë që janë duke bërë.

Kjo është në kundërshtim me Komunën e Podujevës, e Komuna nuk dinë asgjë rreth këtij aksioni. Njeri rast ka ndodhur në rrugën “Ilir Konushefci” rreth orës 13:00.

Një qytetar ka dërguar një video ku bënë ingjizim deri sa pjestarët e Policisë së Kosovës dhe të KEDS-it vetëm shikojnë pa asnje përgjigjje ose letër të lejimit të veprimit që po bëjnë. PSE DUHET POLICIA E KOSOVES TË MBROJ VEPRIMIN E NJË BIZNESI PRIVAT ?