14:59 / E Martë, 17 Prill 2018 / indeksADMonline

Kelmendi: Haliti i mori fiks 8.8 milionA� marka – tha se i duheshin pA�r “sekrete ushtarake”

UdhA�heqA�si i fondit a�?Vendlindja thA�rreta�? nA� Gjermani, Ibrahim Kelmendi, A�shtA� bashkuar nA� polemikA�n qA� filloi mbrA�mA� kur deputeti i LDK-sA�, Anton Quni deklaroj se nA�nkryetari i Kuvendit nga radhA�t e PDK-sA�, gjatA� luftA�s, kishte marrA� 8 milionA� marka nga koloneli Ahmet Krasniqi.

Kelmendi thotA� se ai i ka marrA� hiA� mA� pak se 8.8 milionA� marka nga FARK, transmeton Indeksonline.

NdA�rkohA� Haliti pA�rgjatA� seancA�s sA� sotme i A�shtA� drejtuar Qunit, si a�?rrenca�? dhe se sipas tij deklaratat e mbrA�mshme ishin gA�njeshtA�r.

Kelmendi ndA�r tA� tjerash thotA� se nA� atA� kohA� Halitit i ishin dhA�nA� 4 milionA� dollarA�, qA� nA� marka bA�nin 8.8 milionA�.

Ky A�shtA� shkrimi i plotA� i Kelmendit:

NUK ISHIN 8 MILIONA� DM, POR 4 MILIONA� US-DOLLARA�.

NA� kuadA�r tA� komplotit qA� po bA�nte Xhavit Haliti, tashme i ndihmuar edhe nga kolegA�t marioneta, Ahmet Krasinqi, Bujar Bukoshi dhe Co, ka marrA� 4 milionA� US $ a�zndihmaa�?, por jo pA�r UA�K-nA�, por pA�r ta komplotuar UA�K-nA�.

AtA�herA� Dollari kishte kursin e rreth 2.21 DM, qA� do tA� thotA� se ka marrA� rreth 8.840.000 milionA� DM (tetA� milionA� e tetA�qind e katA�r dhjetA� mijA�). Ato tA� holla qA� i ka pranuar Xhavit Haliti nga a�zministria�? Ahmet Krasniqi janA� zhduk nA� a�zvrimA� tA� zezA�a�?a��

PA�r atA� a�?ndihmoa�? Xhavit Haliti nuk pat informuar as pA�rgjegjA�sit e Fondin a�?Vendlindja thA�rreta�?, as strukturat udhA�heqA�se tA� LA�vizjes (ku ai bonte pjesA�), por pasi kemi zbuluar atA� ndodhi ka belbA�zuar se e ka A�muar si a�?sekret ushtaraka�?.

PA�r kA�tA� a�?ndihmoa�? tA� a�?ministrita�? Ahmet Krasniqi, dorA�zuar Xhavit Halit, ka vite qA� kam informuar. Zhurmimi aktual po ndodh nA� kuadA�r tA� luftA�s se pistA� pA�r pushtet.

Kurse beteja pA�r BETEJEN E KOSHARA�S po vazhdon tA� shpA�rdoret pA�r interesa partiake dhe nA� terren tepA�r tA� mjegulluar. RrA�fimi i mbrA�mshA�m i Anton Qunit ishte edhe njA� serial i betejA�s pA�r Betejen e KosharA�s, tashmA� e mitizuar dhe e legjendarizuar nA� shumo variante…