07:31 / E Enjte, 10 Tetor 2019

Keni fytyrë të rrumbullakët apo vezake? Ndiqni këto rregulla për të zgjedhur syzet

Kornizat janë një aksesor i madh për çdo veshje. Nëse ju mbani syze në ditën tuaj të përditshme ose thjesht keni nevojë për të plotësuar veshjen tuaj verore apo dimërore qoftë ajo, duhet të zgjidhni modelin e duhur.  

Ndërsa shija juaj në syze ka të bëjë vetëm me mbrojtjen nga  dielli është plotësisht subjektive, ekziston një rregull kur bëhet fjalë për zgjedhjen e siluetit të duhur: ekuilibri. Nëse keni një nofulla të fortë, mund të balanconi përmasat tuaja me syze të rrumbullakosura. Nëse keni më pas kornizën e fytyrës me linja të buta syzet katrore mund të bëjnë për rastin tuaj.

Por nëse jeni ende të hutuar, mos u shqetësoni. Ju ndoshta keni kuptuar deri tani që njerëzit vijnë në të gjitha format, madhësitë dhe ngjyrat. Dhe jo, nuk po flasim vetëm për llojet e trupit. Ka forma të ndryshme të fytyrës si dhe të mësoni tuajën është vendimtare për zgjedhjen e flokëve por edhe të syzeve.