16:25 / E Mërkurë, 10 Korrik 2019

Këpucë me taka dhe të rehatshme

Për shumicën e grave, një palë take të rehatshme është e vështirë të gjesh.

Fatmirësisht, këpucët e rehatshme janë përsëri në trend dhe kanë fituar popullaritet te gratë.

Disa modele të tilla që janë të rehatshme, të bukura dhe që vështirë të dalin nga trendi – po ju sjellim më poshtë: