14:05 / E Enjte, 10 Tetor 2019

Këpucët “Nike” të quajtura “Jesus Shoes”- çmimi 3.000 dollarë

Kur bëhet fjalë për atletet, “Nike” ende bëjnë pjesë në trendet e fundit, siç është e njohur “Air Max”.

Mirëpo këtë herë “Nike”, ka shitur disa këpucë brenda vetëm disa minutave me çmimin prej 3.000 dollarësh. Këpucët të emëruara “Jesus Shoes” sipas raportimeve janë të mbushura me ujë të shenjtë që është marrë nga lumi Jordan dhe janë bekuar nga një prift./Indeksonline/.