11:28 / E Mërkurë, 03 Mars 2021 / A. M.

Këshilla e Leze Qenës: “Ban seks sa ma shumë se qajo mbet”

Aktori Ilir Prapashtica ishte i ftuar në rubrikën “#welove” në emisionin “#Gjesi”.

Ai pos tjerash ka ndarë momente interesante me aktoren e ndjerë Leze Qena, me të cilën kishin bashkëpunim të afërt në serialin e famshëm, “Familja moderne”

Duke folur për të, ai tregoj një këshillë që i kishte dhënë dhe që kishte të bëjë me seksin.

Deklaratën mund ta dëgjoni në videon më poshtë nga T7