10:05 / E Diele, 19 Janar 2020

Këshilla të thjeshta për t’i kthyer veshjet e mërzitshme në spektakolare

Nëse veshjet tuaja janë kthyer tashmë në rutinë dhe asnjë nuk e ngacmon më imagjinatën tuaj në gardërobë atëherë ka ardhur koha që të njiheni me këto truke.

Në vend që të ndihemi të zakonshëm me një rutinë të stilit, këto truke të ekspertëve do ju sjellin freski në veshje edhe pse ato mund t’i keni veshur vazhdimisht.