17:12 / E Mërkurë, 22 Shtator 2021 / FG

Kështu mund ta shkarkoni certifikatën elektronike të vaksinimit

Ju njoftojmë se nga sot, secili person i vaksinuar mund të shkarkojë certifikatën elektronike të vaksinimit nga platforma https://ekosova.rks-gov.net/.

Për ta shkarkuar certifikatën elektronike, gjeni më poshtë hapat në ilustrim.

May be an image of text that says 'REPUBLIKA KOSOVES MINISTRIA SHENDETESISE SHKARKIMI I CERTIFIKATES SE VAKSINIMIT NE: KOSOVA HAPI 1 KYQUNI NỀ LLOGARINE TUAJ HAPI 2 KLIKONI NỀ SHERBIME HAPI 3 KLIKONI NỀ SHENDETESIA HAPI KLIKO NỀ PASAPORTA ELEKTRONIKE VAKSINIMIT'

Në të njëjtën kohë, ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve që të mos bëjnë shpenzime duke marrë kartela digjitale të operatorëve dhe individëve të ndryshëm të paautorizuar, sepse të njëjtat nuk janë kartela të vlefshme dhe për më tepër, rrezikojnë të keqpërdorin edhe të dhënat personale të qytetarëve./Indeksonline/