13:41 / E Premte, 24 Nëntor 2017 / k.v

Këta janë asambleistët e rinj pas rinumërimeve (Foto)

14 kandidatë nga komuna të ndryshme të Kosovës kanë arritur të bëhen asambleistë pas rinumërimit të më shumë se 440 kutive të votimit që është bërë javën e kaluar në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Një ditë më herët KQZ-ja ka miratuar raportin e QNR-së pas këtij rinumërimi që ka sjellur ndryshime brenda listave të subjekteve politike (AAK 5 ndryshime, PDK 3 ndryshime, LDK 2 ndryshime, LVV 2 ndryshime, Nisma 1 ndryshim dhe SLS 1 ndryshim), raporton Indeksonline.

Foto:

Lista e plotë e asambleistëve që kanë fituar mandatet dhe të atyre që zëvendësohen: http://www.kqz-ks.org/Uploads/Documents/Nd%C3%ABrrimi%20i%20kandidat%C3%ABve%20pas%20Rinum%C3%ABrimit%20-%20PZAP_jqrbdhymvk.pdf

Lista e të gjithë kandidatëve të zgjedhur në asambletë e Kosovës: http://www.kqz-ks.org/sq/lajme/Details/382

Pas përfundimit të këtyre procedurave në QNR dhe miratimit të këtij raporti nga KQZ-ja, kandidatët mund të ankojnë në PZAP. Rezultatet janë publikuar nga KQZ-ja ditën e e enjte në orën 17:00./Indeksonline/