17:10 / E Premte, 12 Janar 2018 / indeksADMonline

Këta janë katër personat që pretendojnë të bëhen guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës

Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga Ramush Haradinaj, ka zhvilluar mbledhjen e 24-të të radhës, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar vendime nga kompetencat e saja kushtetuese dhe ligjore.

Bazuar në Ligjin për Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës, për përzgjedhjen e kandidatëve për Guvernator të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Qeveria e Kosovës ka miratuar listën të cilën do ta procedojë në Kuvendin e Republikës së Kosovës, me kandidatët si në vijim:

Fehmi Mehmeti

 

Shkëndije Himaj

 

Besnik Bislimi

 

Safet Merovci

 

Temat: